I helgen ska vi agera flyttfirma åt våra vänner

I helgen ska vi agera flyttfirma åt våra vänner

Hejsan på er alla goa och glada

I helgen som kommer så ska jag och min sambo agera flyttfirma. Det är ett par vänner till oss som flyttar från lägenhet till sitt hus i Karlshamn och eftersom vi inte hade några andra planer så kände vi att vi gärna hjälper dem. Eftersom vi har dragkrok och kan låna släpkärra av min sambos föräldrar så tyckte vi att det var bättre än att de hyr in en flyttfirma. Vi är dessutom vana vid att flytta för vi har gjort det flera gånger både innan vi träffades och ett par gånger sedan vi blev tillsammans.

Våra vänner utlovade hämtmat som tack och det känns mest bara roligt att kunna hjälpa till. Vi är så glada för deras skull att de tillslut får sitt hus som de längtat efter för de letade ganska länge innan de hittade och fick det. Ibland går ju allt fort när man bestämmer sig för att köpa hus men ibland kan det ju faktiskt ta ett par års tid innan det blir verklighet. Först ska man hitta ett man tycker om och på en plats man trivs på, sen gäller det ju att vinna budgivningen om det blir en sådan.

Jag minns när jag och min sambo började kolla på hus. För det första har man ju varit på visningar där man känt att bilderna inte alls stämmer överens med verkligheten och även att det framkommit mer information som inte varit till fördel och då har vi backat. Sen förlorade vi även ett par budgivningar men då fick jag påminna mig om att det säkert fanns en mening med det. När vi väl hittade det huset vi bor i nu så stämde allt och allt gick så lätt och på det sättet visste vi att det var rätt. Nu önskar jag er en fin dag!


Kommentarer är stängda.