Jag behöver hitta en revisor

Jag behöver hitta en revisor

Hejsan på er

Här i Örebro är det väldigt skiftande väder idag, ena stunden sol och andra stunden grått och regn men det behövs väl såna dagar också. Som några av er vet så driver jag en egen liten firma och tar hjälp av en revisor för att sköta min bokföring och sånt. Min revisor har också en egen liten firma och har nu behövt gå i konkurs för att många av hennes kunder behövt göra det. Jag har bestämt mig för att köra vidare ett tag till för det går ändå ganska bra och jag har förhoppning om att detta ska vända snart. Men det innebär att jag behöver hitta en annan firma och revisor som kan hjälpa mig.

Jag har fått tips om ett par olika så jag ska sätta mig och ringa dem här under dagen så får vi se vilka det blir. Jag vill helst ha någon som har kontor här i Örebro för det underlättar att de finns nära ifall det är något man inte kan lösa via mail eller telefon. Det är en speciell tid för många företagare nu och det gör mig ledsen när man ser människor få ge upp om sina företag och sina drömmar, men man får hoppas att det kommer något positivt ut av det på sikt.

Kanske några av dessa grymma entreprenörer kommer på någon ännu bättre affärsidé och hittar en mening med det på det sättet. Eller så tar man tag i någon annan dröm nu när man får tid för det. Man får tillåta sig själv att bryta ihop när det går emot en och sen kommer man tillbaka ännu starkare. Det är vad jag tror i alla fall. Nu ska jag ta och ringa de där samtalen och hoppas jag får tag i en ny revisor. Ha en fin dag alla!


Kommentarer är stängda.