Massage och fokus på välmående

Massage och fokus på välmående

Hej bloggen och du fina som läser

Den här veckan känns som en sån där vecka där jag tar tag i allt som jag mest skjutit på fram tills nu. Bland annat har jag bokat tid för massage som jag tänkt så länge att jag ska göra. Jag har bokat behandling hos en kvinna i Nacka där jag gått förut och minns att jag var väldigt nöjd. Det var längesen jag unnade mig massage fast jag tänkt så länge att jag ska göra det, nu har jag äntligen bokat tid en dag lite senare i veckan.

Något annat jag tagit tag i är att rensa förrådet och sälja av saker på nätloppis som jag ändå inte använder. Samma sak gäller med kläder som hänger i garderoben att det ska rensas ut så att jag antingen skänker eller säljer det som jag inte använder. Planen med alla de här sakerna är att rensa bort gamla energier som inte gynnar mig och ge plats för nya och goda energier. Det innebär också att jag mediterar en stund varje dag denna veckan för att återgå till de rutinerna som jag vet är bra för mig men som jag slarvat med de senaste veckorna.

Jag kommer bara lägga tid och energi på människor som är bra för mig och de som inte är det, de som kanske tar mer energi än vad de ger eller som jag på något sätt mår dåligt att vara med kommer jag inte att träffa. Jag har åsidosatt mina egna behov det sista men nu får det vara stopp och göras en förändring. Nu ska min hälsa och mitt välmående få vara det jag lägger mest fokus på. Massage och städning eller rensning är ett par sätt som jag tycker fungerar bra för att liksom göra en nollställning och börja från nytt. Ta hand om er!


Kommentarer är stängda.