Massage, semester och författardrömmar

Massage, semester och författardrömmar

Hejsan mina fina följare

Just nu befinner jag mig i Visby och här ska jag vara de kommande veckorna. Senare idag har jag bokat in mig på en härlig massage och det ser jag fram emot så mycket. Jag fick tips av en vän som går regelbundet på massage hos en kvinna här och är väldigt nöjd, så därför bokade jag en tid jag också. Jag ska mestadels vara ledig under mina veckor här i Visby och spendera mycket tid med vänner och familj men sen ska jag också skriva en del på en bok jag håller på med.

Jag har en dröm och vision om att skriva och publicera en bok och om det ska bli verklighet så måste jag ju också få klart ett manus jag kan skicka in till förlagen. Jag har kommit långt men det är mycket arbete kvar med att finslipa så att jag bir riktigt nöjd först. Sen ska jag även skriva en synopsis så att jag gör en kort sammanfattning och liksom en pitch för boken så att de blir nyfikna på att läsa den. Här i Visby brukar jag få mycket kreativ inspiration och mycket beror nog på att jag känner mig väldigt avslappnad här.

Jag får mycket ny energi och kopplar bort all vardagsstress och då kan det skapande flödet få mer plats. Sen handlar det ju om att skapa må bra-känslor och det gör jag verkligen så fort jag stiger iland på ön. Det är något med luften och atmosfären. Nu ska jag ta en cykeltur och hälsa på en vän, vi ska åka och köpa picknick och sen hitta något mysigt ställe att äta lunch på. Hoppas ni njuter av dagen oavsett om ni är lediga eller om ni jobbar. Må så gott och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.