Nu lägger vi ut vår renoverade fastighet till försäljning

Nu lägger vi ut vår renoverade fastighet till försäljning

Hejsan på er alla goa och glada

Vi ska nu lägga ut vår fastighet till försäljning och även om det är mycket att göra just nu så ska det bli skönt när allt är klart. Vi har en fastighet i Ronneby som vi investerade i och som vi renoverade och nu ska vi alltså lägga ut den till försäljning. Eftersom min sambo är snickare och jag jobbar som inredare så har vi in princip kunnat göra allt jobb själva, vilket gjort att vi sparat mycket pengar och kunnat göra en väldigt ekonomisk renovering.

Det har verkligen blivit ett lyft och fastigheten är nu värderad till mycket mer än innan, så nu hoppas vi på att vi får sålt den snabbt och smidigt. När allt är klart med den så kommer vi att fokusera på vårt eget hus ett tag och sen får vi se vad nästa projekt blir. Vi tycker ju om att ta oss an olika såna här utmaningar men vi vill heller inte rusa in i nya projekt utan det ska vara väl valda och medvetna investeringar. Det är roligt att vi har det intresset gemensamt för det har lite grann blivit våran grej.

Vad som också är ett gemensamt intresse är att resa, men just nu är det ju inte så lätt att resa som man vill så det får vänta ett tag till. Under tiden får man lägga fokus på andra saker och något vi ska unna oss är att åka på spa och även en vecka norrut lite längre fram i sommar. Vi tänkte besöka ett väldigt speciellt hotell som har unika hotellrum men där det också finns härliga aktiviteter att göra utomhus i den vackra naturen. Det blir en skön paus och kontrast från allt jobb som varit med fastigheten. Må så gott och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.