Plasma pen fungerar föryngrande på huden

Plasma pen fungerar föryngrande på huden

Hejsan på er alla fina följare

Jag går ganska ofta till en salong för olika behandlingar som jag tycker om att unna mig. Nu har de tagit in en behandling som jag är så nyfiken att testa, nämligen plasma pen. Jag har en kompis som testat det och hon gillade det väldigt mycket så nu kan ju inte jag låta bli att också testa. Har någon av er testat plasma pen? Plasma pen ska tydligen fungera väldigt väl för att strama upp trött och slapp hud och jag tycker själv att huden på sina ställen börjat tappa elasticitet.

Jag vet att man inte kan stoppa åldrande men man kan i alla fall skjuta upp det litegrann och det gör jag gärna så gott det går. Det jag gillade med denna behandlingen är ju också att den inte innebär några injektioner eller kirurgiska ingrepp. Jag har visserligen gjort ett par injektionsbehandlingar också men det var för att få lite mer volym i läpparna. Kan man komma tillrätta med åldrande hud och få fint glow med en sån här behandling så låter ju det toppen. Jag vet att alla inte gillar såna saker, men jag tycker man får göra det man själv tycker om.

Jag har tidigare testat hyaluron pen vilket gav en superhärlig boost i huden men man måste ju också underhålla huden hela tiden. Det fungerar ju inte att göra en sak en gång och sen tro att man ser pigg och fräsch ut för resten av året. Förutom olika härliga behandlingar så dricker jag också mycket vatten och äter mycket frukt för det är bra för huden. Vad man äter, hur man sover och hur man tar hand om sig vad gäller vila och kost så spelar ju allting en viktig roll i både vår inre och yttre hälsa. Ta hand om er!


Kommentarer är stängda.