Startar semestern på fredag med en massage

Startar semestern på fredag med en massage

Hejsan på er denna regniga tisdag

Här i Forshaga har det i alla fall regnat större delen av dagen, men det gör mig inte så mycket för jag sitter ändå inomhus och jobbar. Några dagar till innan det blir semester och jag ska faktiskt starta ledigheten med att unna mig en massage. Jag har bokat massage hos en kvinna på fredag eftermiddag, liksom för att få hjälp att verkligen släppa jobbstressen och kunna gå in ett skönt semestermode. Det har varit en intensiv vår och start på sommaren så det känns verkligen välbehövligt.

Sen har jag några härliga veckor framför mig där jag ska läsa böcker i skuggan, göra cykelutflykter med picknick, bada i både hav och sjö. Jag ska spendera tid med familj och vänner men också ha en hel del egentid. Jag ska ha sovmorgon när jag känner för det och gå upp och kolla på soluppgången när jag känner för det, det är för övrigt ett tips om ni inte gjort det. Även om man inte gillar att gå upp tidigt så är det så vackert så man glömmer ju av hur trött man är när man ser naturen så där vacker.

Sen kan jag berätta att jag också kommer skriva en del för jag håller på med ett bokmanus som jag hoppas få publicerat och det börjar bli så pass klart att jag kan skicka in en synopsis till några förlag och se om de är intresserade att läsa mer av det. Det skulle vara en dröm som blir verklighet i så fall och jag kommer i alla fall försöka, för ger man det inte ett ärligt försök så tror jag att man ångrar det ifall det är något man faktiskt vill göra. Hoppas ni har en fortsatt fin dag och ifall vi inte hörs mer på ett litet tag så önskar jag er en underbar sommar!


Kommentarer är stängda.