Lycka till-bukett från blomsterbutik

Lycka till-bukett från blomsterbutik

God förmiddag på er

Hoppas ni har en fin tisdag. Igår efter jobbet gick jag förbi en blomsterbutik i Mölndal för jag skulle köpa med blommor till en kollega som ska sluta. Hon har bara jobbat hos oss några månader men är väldigt omtyckt och ska nu börja studera istället. Så jag tänkte att jag såklart ville kolla efter en fin bukett från en blomsterbutik för jag tycker det hör till. Både som ett tecken på att vi kommer sakna henne men också som ett lycka till inför hennes nya kapitel.

Jag ville inte vänta till fredag som är hennes sista dag för man vet aldrig om nån blir sjuk eller vad som helst att man av någon anledning inte kommer in till jobbet då, så därför känner jag att man inte ska vänta till sista dagen. Jag fick i alla fall hjälp i butiken av en duktig florist som satte ihop en fin, somrig och färgglad bukett och idag såg jag till att vara på jobbet lite tidigare så att den stod på hennes skrivbord när hon kom. Det märktes att hon blev glad och lite rörd så det var ju väldigt lyckat. Jag tycker hon gör helt rätt som satsar på studier och inom något som hon verkar känna stort intresse och passion för, då brukar det bli bra.

Ibland tänker jag att jag också skulle vilja läsa något men jag har aldrig kommit underfund med vad jag vill plugga i så fall och då är det ingen idé att sätta sig i skolbänken. En annan kollega har fixat med en tårta så den ska vi ställa fram vid lunchen och det tror jag att alla kommer uppskatta. Vi är ett ganska litet men gott gäng här på jobbet och det är värdefullt att göra trivsamma saker och visa varandra uppskattning. Ha nu en riktigt härlig dag!


Kommentarer är stängda.